Διαδικασία αναδιανομής των αδιάθετων δελτίων του Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού τουρισμού και των δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019

Με έγγραφο της Διεύθυνσης Αγροτικής Εστίας  του ΟΠΕΚΑ καθορίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων του Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού τουρισμού και των δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για το 2019. Συγκεκριμένα:

  • Από 16/09/2019 θα αναρτάται καθημερινά στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ ο αριθμός των αδιάθετων δελτίων των προγραμμάτων του Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού τουρισμού και των δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019.

 

  • Από 16/09/2019, τυχόν αδιάθετα δελτία των προγραμμάτων Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού τουρισμού και δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019, θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής για τα ανωτέρω προγράμματα και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι 06/09/2019.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και τους όρους αναδιανομής του δελτίου μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό έγγραφο του ΟΠΕΚΑ όπως αυτό παρατίθεται παρακάτω:

 

[pdf-embedder url=”https://onlinedimosio.eu/wp-content/uploads/2019/09/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ-ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ-ΔΕΛΤΙΩΝ-ΕΤΟΥΣ-2019.pdf” title=”Αναδιανομή αδιάθετων δελτίων κοινωνικού τουρισμού ΟΠΕΚΑ”]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.